Om Vannadon

Vannadon er en rollespilsforening, der hører hjemme i Køge Kommune. Vi er en lille forening med fokus på godt rollespil og sammenhold. Vi har både en live afdeling og enpen&paper afdeling. Vi har ikke selv en fast live kampagne kørende, men afholder enkelte events med fokus på høj kvalitet og godt rollespil.
Da der allerede er en del gode kampagner rundt omkring i Danmark, har vi valgt at tage ud og støtte op om deres rollespil.
Med fokus på rollespillet har vi fravalgt at begrænse os til kun at spille i Danmark. Vi har f.eks fl ere gange været til Conquest of Mythodea i Tyskland og til Quon i Holland.Vores medlemmer kan komme med forslag til steder at tage hen, og hvis der er stemning for det, så skaber vi en tur for dem, der vil afsted.
Vi favner meget bredt over fl ere genrer, herunder fantasy, sci-fi , horror, intrige og hvad end folk ellers fi nder på.
Vi afholder løbende workshops, hvor vi producerer nyt udstyr, vedligeholder gammelt eller arbejder på udstyr til kommende arrangementer, vi vil deltage i.


Foreningen blev startet i 2005 af en lille gruppe venner, men har udviklet sig radikalt siden dengang. Vi har haft vores egen kampagne i Maglebyskoven på Stevns og har haftrollespil for børn med undervisning og fast kampagne. Fra foreningens begyndelse og til nu har der været et stort skift i fokus og i skabende kræfter.
I 2009 tog vi den svære beslutning at lukke vores livekampagne p.g.a. faldende tilmeldinger. De få spillere gjorde det svært at holde den vision og den kvalitet, vi ønskede atgive vores spillere, og det gjorde det svært at få økonomien til at hænge sammen. I stedet valgte vi at danne grupper til at tage ud til forskellige rollespil i Danmark. Vedsamme lejlighed valgte vi at lave et tilbud til vores medlemmer, at tage til Mythodea i Tyskland.


Vi vil fortsat arrangere enkelte scenarier, som f.eks vores tidligere afholdte Van Buren og vi vil fortsat afholde en rollespilscon en gang om året.
Vi vil fremadrettet stadig arbejde på at skabe gode rollespilsoplevelser for vores medlemmer.
Vi vil bestræbe os på at have mindst en udlandstur om året.